Deirdre Terre Carter

Deirdre Terre Carter Geneeswijs

Deirdre Carter (1971) studeerde natuurgeneeskunde aan de academie voor natuurgeneeskunde te Meppel van 1991 – 1995. In 1996 studeerde ze af als medisch astrologe bij het CHTA te Zutphen.

Ze volgde tussen 1993 en 2000 verschillende opleidingen in het noord Amerikaanse medicijnwerk (= sjamanisme) zowel in west Europa als in de Verenigde staten en Canada. Sinds 2003 heeft ze een praktijk in Deventer voor natuurgeneeskunde en essentiewerk waarin ze werkt met acupunctuur (eav, auriculo medicinae), fytotherapie, en voeding.

Sinds 2008 is ze daarbij mede-eigenaar van een groepspraktijk voor holistische geneeswijzen: Groepspraktijk Via Natura. Naast het geven van verschillende workshops zoals intuïtieve ontwikkeling en medicijnwielwerk organiseerde en begeleide ze al veler malen “vasten en verwenweken”. Ze is sinds 2006 aangesloten bij de beroepsvereniging BATC.

“Mijn persoonlijke verhaal zou meerdere boeken kunnen vullen. Als rode draad ben ik van kleins af aan bezig met een spiritueel avontuur als bewust geïncarneerde ziel op Moeder Aarde. Vele liefdevolle mensen hebben mij begeleid en opgeleid, nu mag ik anderen verder begeleiden op hun pad.

Mijn werk beslaat vele lagen die schijnbaar ver van elkaar verwijderd zijn, maar in de praktijk zeer nauw met elkaar verbonden blijken. Van intuïtief afstemmen op de persoon tot op kennis gebaseerde, feitelijke informatie die betrekking heeft op de medische achtergronden, van het toedienen van kruiden tincturen tot het geven van energie.

Door met mijn cliënt wezenlijk in contact te staan en te luisteren naar de informatie op alle niveaus, van etherisch tot grofstoffelijk, komen we er achter wat de werkelijke hulpvraag is waar iemand mee komt.”

 

Moge onze ontmoeting wezenlijk bijdragen aan heelheid en gezondheid in je leven!

Deirdre Terre Carter - Geneeswijs 1     Deirdre Terre Carter - Geneeswijs 2